Om Oss

Ledige stillinger – SE HER.

Klikk HER for å registrere deg på våre nyhetsbrev.

Følg gjerne med på «Procon Smånytt»

Procon Digital – etablert 1990

Tor-Arne Lie Jensen, gründer og adm.dir. i Procon Digital
Tor-Arne Lie Jensen, gründer og adm.dir. i Procon Digital

Procon Digital AS er gründerbedriften av infokioskbransjen i Norge, og ble etablert av selskapets daglige leder Tor-Arne Lie Jensen den 1. mai 1990. Vi har siden 1999 levert selvbetjente, interaktive informasjons- og kommunikasjonsløsninger til mange bransjer i inn- og utland. Selskapet fremstår som en kompetansefabrikk innen digitale selvbetjeningsløsninger gjennom bruk av selvbetjente, interaktive infokiosker og skjermer plassert der folk ferdes.

Selskapet har selv utviklet innholdsløsningene som leveres, og har utviklet seg til å bli et fullverdig softwareselskap. Vi er således kjernen for tilpasninger og videre utvikling av løsningene. Alle våre innholdsløsninger er skybaserte basert på vår PIP-plattform i Procon Skyløsninger – Procon Cloud.

Vårt hovedkontor ligger på Skedsmokorset, midt mellom Oslo og Gardermoen. I tillegg har vi kontor i Surnadal, og er også representert i Sverige med kontor nord for Stockholm. Procon Digital AS har en solid økonomi, og 2020 ble det historisk beste året for selskapet siden etablering.

Kompetanseområder – Praktisk Digitalisering

Selskapet har mange egenutviklede konseptløsninger for flere ulike bransjer. Alle våre løsninger baserer seg på prinsippet om Praktisk Digitalisering der folk ferdes. Procon Digital ligger i første rekke ved utvikling av løsninger der ulik type teknologi føres sammen til gode selvbetjeningsløsninger. Våre løsninger er brukervennlige, med grensesnitt presentert for brukeren gjennom selvbetjente, interaktive infokiosker og skjermer plassert i alle typer miljøer. Gjennom effektive brukerportaler og modulstruktur gjør dette løsningene fra Procon Digital unike.

Selskapet har særskilt kompetanse innen kommunal forvaltning og bankkommunikasjon.

Denne kompetansen benyttes stadig i større grad i forbindelse med bl.a. utvikling av forretningsmodeller for lokalbanker i Norge og Sverige, samt kommunenes kommunikasjon med sine innbyggere.

Produkter og løsninger

Blant selskapets produkter og løsninger finner man bl.a. et stort utvalg av selvbetjente, interaktive infokiosker og skjermer. Selskapet har utviklet en rekke innholdsløsninger basert på modulprinsippet, og som gjør det mulig å integrere løsningene til samspill basert på ulike løsningsbehov.

Partnere

Procon Digital har veletablert partnerstruktur der vi sammen leverer gode løsninger til våre kunder. Våre løsninger leveres også bl.a. av Atea, EET, Enghouse Interactive, NetNordic, m.fl., samt at vi har nære produkt- og løsningsrelasjoner med chatbotene til bl.a. KF og Sem & Stenersen Prokom (Kommune-Kari).

Samfunnsprofil

Procon Digital har en meget sterk samfunnsorientert profil og innstilling, og anser at selskapet har en viktig rolle i utviklingen av den digitale, offentlige hverdag i Norge. Selskapets fokus på å etablere gode selvbetjeningsløsninger i det offentliges dialog med brukerne til en gunstigst mulig pris er derfor en prioritert satsning for selskapet.