Drift og Support

Tusen takk for en fantastisk rask respons og god service på alle våre henvendelser. Dere er virkelig en super samarbeidspartner!

12 minutters responstid på support i 2023 !

Ditt viktigste aktivum i din virksomhet er deg selv og dine kollegaer. Driver du en butikk, skal du selge varer og sørge for at dine varehyller er presentable. Er du eiendomsmegler, skal du selge hus. Er du servicetorgleder i en kommune, skal du levere service til innbyggerne. Dersom du i tillegg skal være IT-konsulent, går det lett ut over den jobben du egentlig skal gjøre.

Derfor er det viktig at du konsentrerer deg om det som er din virksomhet, så tar vi oss av en døgnkontinuerlig elektronisk support og driftsovervåking av din infokioskløsning, og passer på hele driften – for deg.

For 2023 var gjennomsnittlig responstid hos Procon Digital på bare 12 minutter fra innmeldt responsbehov til vi var i inngrep med supportbehovet. For bransjen generelt er responstiden på 18 timer.

Det må være landets beste supporttjeneste, både på responstid og oppfølging.

Quick Support

Vi ønsker å hjelpe våre kunder på best mulig måte. Ønsker du å komme i kontakt med vår supportavdeling, vennligst send en epost til: support@procondigital.no.

Du kan også kontakte oss på tlf. 67 97 05 70 (tast 2 for support).

(Installeres etter forhåndsanbefaling av Procon Digital)

Returordning

EE-avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Kjøpt eller leiet utstyr fra Procon Digital tas i mot vederlagsfritt hos oss i Vestvollveien 30C, 2019 Skedsmokorset etter avtale.