Bransjeløsninger

…vi gir deg Praktisk Digitalisering…

Procon Digital har i dag mange ferdigkonsepter som er utviklet i samarbeid med våre kunder innen ulike bransjer. Våre løsninger er vel utprøvd gjennom flere år og i drift på mange ulike lokasjoner der folk ferdes.

Vår hovedfokus har i mange år vært å utvikle samfunnsnyttige digitale selvbetjeningsløsninger som kan bidra til å gjøre samfunnet mer tilgjengelig. I tillegg skal våre ulike selvbetjeningsløsninger bidra til å øke effektiviteten innen både næringslivet og det offentlige.

Vi er i dag ledende leverandør innen vår bransje. Ovenfor kan du lese litt mer om noen av våre ulike bransjeløsninger. Dersom du ikke finner det du leter etter, betyr det nødvendigvis ikke at det ikke eksisterer i vår portefølje. Ta derfor kontakt med dine spørsmål.

Procon DigiClean™ effektiv mot COVID-19

Da Koronautbruddet stengte Norge ned den 12. mars 2020, startet Procon Digital utviklingen av en produktløsning med fokus på kombinasjon av digital informasjon og hånddesinfeksjon. Etter 4 måneders utvikling og testing ble Procon DigiClean™ lansert for enkel gjennomføring av hånddesinfeksjon på steder der folk ferdes. Procon DigiClean™ har mange fine finesser, bl.a. automatisk varsling når den 5-liter store tanken begynner å bli tom, og også automatisk tilsendt håndsprit i posten. Les mer om Procon DigiClean™…