– Endelig slutt på håndspritkaoset

23.09.20

Den nyutviklede digitale smittevernkiosken Procon DigiClean er nå klar for utrulling til en rekke ulike lokasjoner.

Etter nøye utprøving er Procon DigiClean nå endelig klar for utplassering i stort antall, og som begynner allerede til uken. 

– Utrullingen av Procon DigiClean bør nå sette en stopper for håndrenskaoset man i noen måneder har opplevd innen bl.a. varehandelen. Procon DigiClean gir butikkledelsen automatisk varsel på mail når den store 5-liters tanken begynner å bli tom samtidig som man kan gi informasjon gjennom digitale plakater, uttaler adm.dir. Tor-Arne Lie Jensen i Procon Digital AS.

Procon Digital på Skedsmokorset rett nord for Oslo er hjernen bak konseptet til den digitale smittevernkiosken Procon DigiClean. Selskapet har siden 1999 levert digitale selvbetjeningsløsninger basert på praktisk digitalisering der folk ferdes til mange ulike bransjer over hele landet, bl.a. kommuner, banker, helseinstitusjoner, kjøpesentre og eiendomsforetak. 

– Procon DigiClean ble primært utviklet for selskapets kunder innen disse kundegruppene. Da interessen for produktet og løsningen har eksplodert, har vi innsett at det må være tilgjengelig i mye større omfang, kommenterer Jensen.

Smittesporing for besøkende

Procon DigiClean leveres med touchskjerm, og som skaper store muligheter med ulikt digitalt innhold utviklet av Procon Digital i tillegg til effektiv håndrens styrt av en lasersensor som også reduserer søl. Procon DigiClean leveres med standard Procon IPS InfoTV som styringssoftware for spillelister for digitale plakater, og kan også bl.a. leveres med Procon Visit Besøkssystem som et digitalt resepsjonsmottak der man bl.a. har full smittesporing dersom man skulle være så uheldig å få koronasmitten på innsiden av bedriften.

Procon DigiClean også med kundetelling og «trafikklys»

En rekke bransjer har restriksjoner på antallet kunder samtidig i butikken. Procon DigiClean kan derfor nå også leveres med komplett kundetelling via en 3D skanner montert i taket som til enhver tid holder kontroll med hvor mange kunder som er tilstede i butikken. Dersom antallet overstiges, forteller Procon DigiClean dette til kundene gjennom tydelig informasjon på skjermen om at grensen for antall kunder er nådd. Samtidig gir skjermen beskjed om når det er grønt lys igjen for å gå inn. 

Det er viktig å redusere smitterisikoen av COVID-19 mest mulig, og Procon DigiClean vil vise seg som en god løsning for å oppnå dette.

Les mer om Procon DigiClean™…

Procon DigiClean gir effektivt digital informasjon med smittevern