Gran kommune fornyet kontrakten med Procon Digital

15.03.23

Procon Digital KommuneVert i rådhuset til Gran kommune

Vi gratulerer Gran kommune på Hadeland med ny Procon Digital KommuneVert og med ny løsning med Procon Digital KommuneGuide ISK.

Gran kommune valgte i 2016 digitale selvbetjeningsløsninger fra Procon Digital, og signerte nylig en ny 5-års kontrakt med leveranser av nye og oppdaterte løsninger.

Procon Digital KommuneVert tar effektivt i mot besøkende til rådhuset, og Gran kommune har brukt Procon Digital KommuneVert siden 2016.

Kommunen har svært god erfaring med den digitale mottaksløsningen fra Procon Digital, og utmerket seg også under koronaen med åpent rådhus og med daglig mange besøkende som registrerte seg inn med Procon Digital KommuneVert.

Procon Digital KommuneGuide ISK kan besøkende enkelte finne opplysninger de måtte ønske fra og om kommunen. Dette kan bl.a. være spørsmål den besøkende ellers ville ha stilt til en kommunalt ansatt i en resepsjon, og som hentes frem fra kommunens hjemmesider i et brukervennlig grensesnitt.

Gran kommune har også siden 2016 brukt Procon Digital KommuneGuide ISK som digital informasjonsløsning i sitt møte med besøkende, og har også valgt å fornye denne kontrakten med nye 5 år.

Vi er stolte over å ha fått fornyet tillit for ytterligere 5 års samarbeid med Gran kommune.

Procon Digital KommuneGuide ISK hos Gran kommune