NetNordic og Procon Digital har etablert samarbeidsavtale

14.07.20

Procon Digital og NetNordic har etablert en samarbeidsavtale der NetNordic skal markedsføre og selge Procon Digitals produkter og løsninger til næringslivet og offentlig sektor.

NetNordic er en nordisk systemintegrator med fokus på løsninger og tjenester innen nettverk, kommunikasjon, sikkerhet og datasenter. Selskapet skal være kundens «best companion» gjennom å hjelpe kundene med deres unike IT-utfordringer, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

NetNordic er også partner til Enghouse Interactive og deres Trio Kontaktsenter, der partene også bl.a. har valgt å legge vekt på Procon Trio Digitalt Innbyggertorg som Enghouse Interactive og Procon Digital har utviklet i fellesskap. I tillegg tilbys hele produkt- og løsningsspekteret til Procon Digital nå til NetNordics kunder der disse kan integreres med deres øvrige løsninger.

Markedsdirektør i Procon Digital, Idar Warholm, er godt fornøyd med avtalen som er inngått. – Dette er en avtale vi forventer skal kunne gi begge parter nye muligheter i markedet med nye og spennende selvbetjeningsløsninger, uttaler Warholm.