Statens vegvesen valgte Procon Digital

16.05.22

Procon Digital har i dag signert kontrakt med Statens vegvesen som nylig har valgt oss som sin leverandør og partner for deres nye digitale besøksløsninger.

– Procon Digital har i mange år bl.a. utviklet og levert digitale besøks- og mottaksløsninger til offentlig sektor med hovedvekt på kommuner og helsevesen, og til banker og næringslivet i Norge og Sverige. Daglig bruker mange tusen mennesker digitale løsninger utviklet og levert av selskapet. Det er derfor med stor stolthet at vi nå også har fått denne tilliten fra Statens vegvesen, uttaler adm.dir. Tor-Arne Lie Jensen i Procon Digital.

Ved å velge Procon Visit Besøkssystem til sine kontorer bidrar dette til en ytterligere effektivisering hos Statens vegvesen der Procon DigitalResepsjon gir muligheter for komplette selvbetjente resepsjoner.

Procon Visit Besøkssystem er en skyløsning utviklet av Procon Digital, og som er en del av selskapets ulike digitale selvbetjeningsløsninger i Procon Cloud. Procon Visit Besøkssystem inngår som modul bl.a. også i Procon Digital KommuneVert, Procon Digital BankVert og Procon Digital HelseVert.

Kontrakten med Statens vegvesen består av hovedleveransen i 2022, og med flere års driftsavtale av løsningen.